Mad ud af huset

Mad ud af huset i Randers, Viborg og omegn

Ønsker du at få leveret mad til dit næste arrangement i Jylland eller på Fyn? Vi tilbyder mad ud af huset til arrangementer i blandt andet Viborg, Randers og Herning samt resten af Danmark. Pandekagekroen i Viborg leverer mad til blandt andet bryllupper, konfirmationer, studentergilder, fødselsdage og andre festlige lejligheder. Vi har over 50 forskellige smagfulde pandekageretter, og vi er dermed sikre på, at vi kan sammensætte en menu, som vil falde i alle dine gæsters smag. Vil du have et indblik i vores retter? Få mere information om vores menuer.

Pandekager: dansk madkultur

Findes der noget bedre end pandekager? Det gør der ikke, hvis du spørger os. Vi har mulighed for at levere mad ud af huset til selskaber med minimum 30 voksne personer. Vores priser pr. kuvert er 349,- kr., og kuverter til børn under 10 år er 175 kr, børn under 2 år er gratis. I forbindelse med din bestilling skal du vælge 1 af vores forretter, 2 hovedretter samt en dessertbuffet, hvor det kun er fantasien, som sætter grænser.

Vi har mulighed for at leverer og stå for maden til dit arrangement på alle brofaste øer i Danmark. Læs mere om vores restaurant.

Bestil mad ud af huset fra Pandekagekroen i Viborg

Skal vi stå for maden til dit næste arrangement? Du er meget velkommen til at kontakte os på telefon 32 10 01 02, sende en mail til mail@pandekagekroenviborg.dk eller udfylde vores kontaktformular, hvis du har spørgsmål til vores menu, priser eller service. Vi ser frem til at høre fra dig og sammensætte den perfekte menu, så dit næste arrangement bliver en succes.