Restaurant i Viborg nær Randers og Herning

Leder du efter en god restaurant i Viborg nær Randers? Pandekagekroen er dit foretrukne valg af restaurant i Midtjylland.  Her er du sikker på at få et godt dansk måltid mad, som du sent vil glemme. Vi tager glædeligt imod større og mindre selskaber, og vores priser afspejler, at alle skal have mulighed for at kunne nyde et måltid hos os. Pandekager indgår i alle vores forretter, hovedretter og desserter, hvor vi har mulighed for at tilgodese de fleste allergener og præferencer. Vi tilbyder spisning i restauranten, mad ud af huset samt take away.

Historisk samlingssted gennem mere end 100 år

Pandekagekroens lokaler ligger i Finderup lade og var i slutningen af 1800-tallet et samlingspunkt for byens borgere, der ønskede en aften præget af god musik, samvær og velsmagende mad. I 2006 rykkede hjemmeværnet ind i bygningen, og helt indtil år 2015 blev stedet anvendt som deres base. Vi valgte at overtage restauranten i 2018, og i dag er det igen et festligt samlingspunkt med veltilberedte måltider. Læs mere om vores historie.

Besøg vores restaurant i Viborg nær Randers

Har du lyst til at besøge vores restaurant? Det sætter vi meget pris på. Du er velkommen til at bestille et bord ved at ringe på telefon 32 10 01 02, sende en mail til mail@pandekagekroenviborg.dk eller udfylde vores bookingformular. Ved bordbestilling til samme dag, skal du kontakte os på telefon.